top of page

Uw boekhoudkundig en fiscaal adviesbureau gevestigd in Mechelen, Wemmel en Antwerpen.

Uw boekhouding en fiscaliteit wilt u uiteraard toevertrouwen aan een expert. Neem daarom contact op met boekhoudkantoor GDAC in Wemmel, Antwerpen of Mechelen! Wij ontvangen u met plezier in één van onze bureaus

Digitale boekhouding

Talloze ondernemingen gebruiken nog steeds een papieren boekhouding. Daarom stellen we ondernemingen in al hun vormen niet alleen de opvolging van hun boekhouding voor. We digitaliseren ze ook volledig. Deze digitale boekhouding biedt u verschillende voordelen:

transparantie en eenvoudige beschikbaarheid

snelle opzoekingen van rekeningen en uitgaven

een handige complete analyse op elk moment

Contacteer ons vandaag nog voor advies over uw digitale boekhouding

Digitale boekhouding

Ons betrouwbare team beschikt over een uitgebreide expertise en ervaring op vlak van digitale boekhouding. U kunt op ons vertrouwen voor de volledige digitalisering van uw boekhouding met behulp van de nieuwste technieken en innovaties – in alle veiligheid. Ook wij zetten voluit in op digitalisering, met een klantenservice die het onze cliënten écht makkelijk maakt.

Wat doen we ?

Begeleiding van oprichting tot overlating/vereffening /pensionering

PB, VenB, RPB, BNI, Patrimoniumtaks (vzw's)

Fiscale optimalisatie (tax shelter, liquidatiereserve, pensioenopbouw)

Optimalisatie boekhoudkundige organisatie

Controle op interne boekhoudingen

Advies en assistentie bij overnames

Advies en assistentie bij nalatenschap

Advies bij investeringen / personeelsaanwerving

Assistentie bij roerende en onroerende transacties

2de opinie

ondersteuning voor bedrijven

Ondersteuning voor bedrijven

Behalve een hoogwaardige en ingenieuze service in boekhouden, bieden we u ook een ruim netwerk van experts aan, die uw bedrijf doelgericht kunnen ondersteunen:

oprichting van ondernemingen

fiscaliteit

domiciliëring

premies en subsidies

rapportage

rapportage

opvolging van onbetaalde facturen

doorlichting van bedrijven

heropstart of overdracht van uw dossier

Nood aan coaching Bij de oprichting van uw onderneming? Of andere ondersteuning? Contacteer ons via de contactpagina!

Om uw dossier over te zetten, nemen we alle nodige stappen om dit proces zonder vertraging of verwarring voor uw bedrijf te vervolledigen. Ons team bewaakt streng de continuïteit van uw dossier en volgt de regels van ons beroepsinstituut, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen. Daarnaast adviseren we u tot in detail over de mogelijke services waarop u een beroep kunt doen én over de voordelen die uw onderneming hieruit kan halen.

Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier om uw afspraak in te plannen.

fiscaal advies

Fiscaliteit - Fiscaal advies

Een slimme fiscaliteit is een complexe materie. Het vergt jaren om een intelligent fiscaal inzicht te verwerven. Nochtans is een fiscaal adviseur die thuis is in fiscaliteit een noodzaak voor uw bedrijf. Een samenwerking met een fiscaal adviseur levert u heel wat voordeel op, op verschillende niveaus. 

Onze fiscale adviseurs nemen de tijd om uw onderneming nauwkeurig door te lichten. Vervolgens stellen ze een reeks van fiscale richtlijnen op waar u ten volle gebruik van kunt maken. We helpen u bovendien bij uw btw-aangifte zodat u volledig in regel bent, op elk moment.

aanpak op maat

Coaching Ondernemingen: Een aanpak op maat

Ons hoofddoel is om een werkbaar en optimaal financieel en fiscaal kader te creëren voor onze cliënten. Daarom is het noodzakelijk om aan elke klant een aanpak op maat te bieden. 

Ons team investeert met plezier alle tijd die nodig is om uw dossier tot in de puntjes te beheersen en te behandelen. U krijgt steeds een zorgvuldig en compleet antwoord op al uw vragen over uw boekhouding of fiscaliteit.

bottom of page